Zomer 2017, een terugblik!

Whoehoeee zomer 2017, je was een goeie! Ik heb intens van je genoten, heel vaak een vakantie gevoel gehad en vooral heel erg uitgerust en veel leuke dingen gedaan! Hierbij een terugblik, en omdat ik zo veel geblogd heb kun je veel dingen terug zien in andere blogposts. Wanneer je op de linkjes klikt word je daar naar door verwezen!

Mijn zomer begon natuurlijk super lekker met mijn afstuderen! In vier jaar heb ik de studie logopedie afgerond en inmiddels mag ik mezelf dus ook logopediste noemen. De diploma uitreiking vond ik heel bijzonder. Mama pinkte een traantje weg en ook ik voelde me alsof ik op wolken liep. Vooral het feestje na afloop vond ik top. We hadden door de vakantie van papa en mama besloten om het feestje maar direct donderdagavond te doen. Ik heb niet echt een vriendengroep maar overal ‘losse mensen’. Ik was echt trots toen ik zag dat al die mensen met elkaar in gesprek gingen en een leuke avond hadden. Ook heb ik inmiddels een soort van drie families die er ook allemaal waren, waardoor het helemaal compleet voelde!

Vakantie betekent rust, en dat betekent voor mij dat ik boeken kan lezen! Dat heb ik dan ook enorm veel gedaan! Op vakantie las ik wel 11 boeken, dat zie je hier en hier. Ook las ik de boeken van Hendrik Groen nogmaals en werd ik verrast door het boek van Sabine Dardenne, die me werd aangeraden door een lezeres! Dat is zo leuk aan bloggen hè, dat je in contact staat met zo veel mensen. Ik vroeg om leestips en die vlogen me om de oren! Ik kreeg zo veel boeken toegestuurd dat ik aan sommige nog niet toegekomen ben, maar die gaan zeker gelezen worden!

Naast dat ik veel gelezen heb heb ik ook veel gekookt! Wanneer ik er tijd voor heb vind ik het heerlijk om te experimenteren met nieuwe recepten! Zo kookte ik onder andere springrolls, een sushi bowl, een portobello burger én naanbrood. Allemaal dingen die ik al langere tijd wilde proberen! Ook deelde ik mijn favoriete zomerontbijt met jullie, en dat viel in de smaak! Leuk ook om de foto’s te zien van wat jullie geprobeerd hebben!

En dan waar we al weken zo niet maanden naar uit keken. De vakantie in Italië! Twee weken lang genieten van de mooie natuur, rust en heerlijk doen waar je zelf zin in hebt. We hebben lekker gegeten, mooie wandelingen gemaakt en zijn helemaal tot rust gekomen. Het was de eerste keer op een langere vakantie met Wouter, maar dat bewijst maar weer hoe we op één lijn liggen en hoe fijn dat eigenlijk is!

Na de vakantie appte Daphne mij dat ze kortingskaarten had voor Avonturenpark Hellendoorn. Daar was ik zeker al 8 jaar niet meer geweest dus natuurlijk zei ik ja! Hallo! Hoe leuk! We voelden ons wel vrij oud tussen alle kleine kinderen maar ik heb me ook zeker weer even kind gevoeld. Er was een nieuwe attractie die we allebei nog niet kenden, het Drakennest, en ik heb gegierd van de lach. Echt de moeite waard. Nu wil ik dus weer vaker naar een pretpark, lekker dan hahaha.

Als afsluiter van de vakantie hadden we nog een heel feestweekend op het programma staan. Het Dorpsfeest Markelo is altijd eind augustus en dus ook aan het eind van de vakantie. De avonden waren weer gezellig. Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan aan het beachvolleybal, waarbij ik zeker 3x de bal geraakt heb (mijn doel was om de bal 1x over het net te krijgen, dat is gelukt). En op zondag hebben we natuurlijk de optocht gekeken waarbij we nog wat spanning en sensatie hadden want er ging een wagen voor onze neus stuk. Wat ik trouwens wel super sneu vind want ze werken een half jaar (zo niet langer) aan een wagen, en dan is hij na 500 meter optocht kapot..

Hoe was jouw zomer? Heb je een echt vakantiegevoel gehad of niet? Let me know!

Liefs,
Emma

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *