Stylingadvies door Marlotte

on

Vorige week schreef ik het al, ik ben mijn stijl kwijt.. Ik weet gewoon even niet meer wat leuk bij elkaar staat en hoe ik het moet combineren. Dus riep ik de hulp van Marlotte in, een meisje uit de buurt die er altijd uit ziet om door een ringetje te halen. Ook heeft ze nog eens een fashion opleiding gedaan, ding ding ding we have a winner!

Ze ging als een razende roeland door mijn kledingkast en pikte er stukken uit waarvan ze dacht dat we daar nog wat mee zouden kunnen. Als eerste aanvulling kwam natuurlijk al de panterbroek waar ik super blij mee ben, en ook moest ik op zoek naar een leren legging die ik bijzonder snel vond. Marlotte zou nog verder op zoek gaan naar dingen die goed bij mijn kast kunnen passen. Afgelopen donderdag kreeg ik een document opgestuurd. Ik dacht ik krijg gewoon een soort documentje met linkjes, maar niets was minder waar. Een uitgebreid document met plaatjes, prijzen, artikelnamen en hoe te combineren met wat ik al in mijn kast heb. Ook gaf ze wat nieuwe sets aan met tips en waarom het leuk bij mij zal staan. Ik ben compleet omver geblazen door haar skills en hoe snel ze mijn stijl door had. Basic met af en toe wat geks, zal ik het zo noemen? Hieronder ga ik even wat plaatjes delen van wat ze heeft gevonden, en dan zet ik daarbij enkele van haar tips. Niet alles, want ik vind nog steeds dat ze hier haar werk van moet maken en dan moet ik natuurlijk niet alles weggeven 😉

Ze vond dit helemaal iets voor mij, voor in de zomer met een witte sneaker er onder of een slippertje. Ik ben het hier direct mee eens, alleen heb ik dit nog niet besteld. We leven immers nog niet in het tijdperk van blote benen en ik zag genoeg leuks op het lijstje om al wel nu te bestellen. Dit jurkje houd ik zeker in gedachten!
Dit is iets wat ik zelf nooit had bedacht. Het rokje wel, daar ben ik direct verliefd op, maar met zo’n kanten top en dan weer een trui? Nee never nooit niet aan gedacht, lijkt me wel leuk trouwens dus ik heb de kanten top en het rokje besteld. De kleur van de trui lijkt me een beetje moeilijk dus we gaan nog op zoek naar een andere!
Deze tip ga ik wel delen. Zo knullig dat ik hier nog nooit aan gedacht heb, een simpel zwart jurkje (heb ik, check!) maar dan met een gekke panty er onder. Jongens, hoe makkelijk kan het zijn? Maar ik heb dus wel iemand nodig die dit voor me bedenkt..
Een simpele pantalon met een stipje en een pyjama look blouse. Allebei besteld, ik ben benieuwd hoe het staat!
En dan de laatste die ik deel, iets wat ik zelf gevonden heb, een rokje van de Mango! Een spijkerrok, maar zwart met een rafeltje aan de onderkant en wat studs langs de zakken. Leek mij heel makkelijk om met van alles te combineren en Marlotte was het er gelukkig mee eens haha!

Inmiddels heb ik heel wat artikelen besteld en kijk ik as we speak tegen de doos aan waar het allemaal in zit. Ik voel me niet top fit, maar wanneer ik me wat beter voel ga ik alle kleren aanpassen. Wat vinden jullie van de items? Ik hoor het graag!

Veel liefs,
Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *