Over

 

 

 

Over EMMADOOR.nl

In 2015 begon EMMADOOR als een persoonlijke lifestyle blog, ik deelde letterlijk alles wat me bezig hield. Begin maart 2017 begon er iets in mijn buik te kriebelen. Wat ik deed op die blog was niet meer waar ik de blog ooit voor begonnen ben. Zelfontwikkeling, positiviteit en vooral echtheid. Ik ben geen eenheidsworst en mijn blog moet dat ook niet worden, dus was het tijd voor een vernieuwing, daardoor de nieuwe EMMADOOR, een platform waarop je alle voorgaande dingen terug kunt vinden!

De persoon achter EMMADOOR – Emma! 

Op 13 februari 1995, om 11.11, kwam ik ter wereld als Emma Dorothea Engelen. Vernoemd naar mijn oma aan mijn vaders kant, oma Doortje. Nooit heb ik echt wat met mijn tweede naam gedaan, maar sinds een paar jaar ben ik blij dat ik altijd een stukje familiegeschiedenis met me mee draag. Nu mijn oma is overleden ben ik trots dat ik haar naam draag.

Ik studeer Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, inmiddels ben ik daar zelfs al bijna klaar mee. Naast het studeren werk ik ook op de HAN als studentbegeleider en in het weekend werk ik als verkoopmedewerker bij Schuurman Schoenen in Goor.

Mensen vinden het bloggen vaak een belasting, ik vind het juist heerlijk. Van me af schrijven als ik dat nodig heb. En het leukste van alles, ik kan jullie meenemen in mijn leven op mijn plekje van het internet. Gelukkig is mijn directe omgeving heel enthousiast over mijn plannen en daar haal ik nieuwe energie uit om door te gaan.

Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier!

Hele dikke knuffel,
Emma