Een stap in het volwassen leven: ik heb een huis!

Aaaaaaaah je ziet het al in de titel: ik heb een huis! Ik ga op mezelf wonen. Hallo eerste stappen in het volwassen leven. Ik voel me trouwens totaal niet volwassen, ik hoop dat dat nog een beetje komt voor april want op 1 april trek ik in mijn eigen huisje! Ik vertel je alles hieronder!

Ik was al een tijdje op zoek naar een plekje voor mezelf. Niet super actief hoor, het verliep helemaal in vlagen en vooral wanneer ik wat leuks voorbij zag komen dacht ik jaaaa dit wil ik. Liet ik mijn zoektocht dan een beetje los dan voelde ik ook niet echt de drang om uit huis te gaan. Nu ga ik direct zeggen: ik ga niet uit huis omdat ik het hier vervelend vind. Ik heb het hartstikke prima thuis, kan onwijs hard lachen met papa en mama en verwacht dat ik hier nog veel te vinden zal zijn, al is het alleen al om de paarden en de hond ;).

Goed terug naar het verhaal over m’n eigen huisje. Ongeveer 1,5 jaar geleden lag ik bij Danique, van Noemi Beauty, in de stoel toen ze me ineens vroeg: ‘denk jij wel eens aan uit huis gaan?’ Ik bevestigde dat en toen hadden we het over het hoe en wat. Zij wilde graag een koophuis vinden waarbij ze de salon aan huis kan houden. De locatie waar ze nu zit is gehuurd en ze zocht een onderhuurder voor het geval dat ze het huis zou vinden tijdens het huurcontract. Vage zin, volg je me nog? Ik was direct mega blij, want ze zit op een super mooie plek, heel hoog, groot en met mooie balken. Voor mij ook belangrijk: het is in Diepenheim. Ik wist eigenlijk direct toen ik begon met mijn huizenzoektocht, ik wil niet ver weg wonen. Lekker kneuterig, check.

Vol spanning volgde ik haar zoektocht naar een huis en ze hield me op de hoogte. Vond het grappig om deelgenoot te zijn in dit geheimpje. Wel het leukste geheim ever trouwens want ik ben zo blij met deze kans! In september had ik een gesprek met de huurbaas, in de vlog riep ik toen iets van dat ik het nog niet durfde te zeggen, terwijl het huis me was toegezegd. Ik was echt bang dat het nog mis zou gaan en ze een ander gevonden zouden hebben. Afgelopen woensdag heb ik het huurcontract getekend, je kunt dit zien in de weekvlog van aanstaande zondag, en nu is het dus echt! Mijn naam en handtekening staan onder het contract en per 1 april ben ik de huurder van het appartement! Leuk detail, in deze vlog kun je het pand een beetje zien!

Het is een appartement van ongeveer 90 vierkante meter, met een slaapkamer, badkamer, los toilet, keuken en woonkamer. Helemaal goed voor mij alleen dus! Ik ga er ongeveer rond 1 april in, het hangt er een beetje vanaf hoe de verbouwing bij Danique verloopt. Flexibel als ik ben heb ik gezegd dat ze rustig aan mag doen en haar tijd moet nemen haha. Inmiddels ben ik me aan het oriƫnteren op interieur en ik ga jullie meenemen in mijn zoektocht naar een stijl en meubels! Wie goed heeft opgelet zag al een tijdje de categorie interieur staan. Heb je leuke tips voor winkels/merken? Let me knoooooow! Ik zuig alles in me op als een spons!

Ik ben echt een blij ei als het hier over gaat, word er zo blij van! Vorige week ging ik mijn wenkbrauwen laten doen en opende Danique de deur met: “Welkom in je nieuwe huis!” Heel maf maar vooral kei en kei leuk!

Liefs,
Emma

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *