Tweede stap in mijn volwassen leven: ik heb een baan!

Vorige week deelde ik al de eerste stap in mijn volwassen leven, namelijk dat ik een huis heb waar ik per 1 april in trek! Nu volgt er nog een volwassen stap, je zag het al aan de titel, ik heb een baan! Nu zullen jullie misschien denken: huh wat huh, je ging toch naar school? Dat klopt, vanaf september volgde ik de pre-master Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik vond de opleiding leuk, maar niet denderend en naar mate ik er meer over te weten kwam vond ik het te veel managen en te weinig doen. En als ik ergens van houd is het wel van doen, ik word daar blij van en dat is precies waar ik mijn energie van krijg.

Op woensdag 6 december hakte ik echt de knoop door, ik ging stoppen. Dezelfde avond nog zocht ik wat vacatures en ik kwam twee vacatures tegen die op het eerste gezicht bij mij pasten. Ik schreef een brief en solliciteerde, vrijwel direct volgde een antwoord dat ik op gesprek mocht komen. Op 13 december had ik een gesprek en ben ik aangenomen als logopediste binnen het Twentsch Logopedie Centrum te Enschede.

Het gaat allemaal mega snel, maar daar houd ik wel van. Ik ben wel een dynamisch typje dus dit sluit lekker aan haha. Per 1 januari ben ik werkzaam en vanaf 8 januari start ik mijn behandelingen. Deze week loop ik mee om de kinderen te leren kennen en ook de werkwijze van de praktijk onder de knie te krijgen. Ik heb al een dag gehad en het lijkt me ontzettend leuk!

Heel snel heel veel veranderingen! Binnen een week heb ik een huis en een baan gescoord wat best wel heel lekker is natuurlijk! Vanaf 2018 begint dan het volwassen leven gok ik zo.

Jullie zijn weer op de hoogte, het hebben van deze baan zal wat consequenties hebben voor mijn ‘online’ leven. De weekvlogs stoppen, dit doordat het op mijn 4 werkdagen echt niet mogelijk is om te filmen, ik wil dat ook niet. Het vloggen gaat dus veel relaxter worden, is er een dag waarin ik jullie wil meenemen? Dan doe ik dat, is zo’n dag er niet, dan niet. Daar vind ik mijn weg wel in.

Liefs,
Emma

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Minke schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, heel veel succes en plezier in het mooie Enschede;) ! En een heel fijn 2018! (mag dat nog?) Liefs, Minke

  1. emmadoor.nl schreef:

   Dankjewel, jij ook nog een gelukkig nieuwjaar!
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *