Op vakantie naar de dolomieten in Italië

Ik weet niet hoe laat je dit leest natuurlijk, maar wanneer je een beetje een vroege vogel bent zijn we nog aan het rijden op weg naar Italië. Vrijdagavond 4 augustus zijn we om 22.00 vertrokken om via Duitsland en Oostenrijk naar Italië te gaan. Als alles goed gaat doen we hier zo’n 12 uur over en zullen we dus rond 10.00 aankomen bij ons appartement, om hier vervolgens twee weken te blijven!

Voor Wouter is het nog een grote verrassing waar we heen gaan. Ik ken het gebied, het dorp en zelfs het appartement al van toen ik nog met papa en mama op vakantie ging. Inmiddels ben ik hier al vier keer geweest en ik kan niet wachten om alles aan Wouter te laten zien. Het is niet een standaard ‘jonge-mensen’ vakantie, we zitten namelijk midden in de bergen. Het dorp is klein, er zijn wel wat steden in de buurt maar wat je vooral doet is wandelen/bergbeklimmen. Niet echt wat je verwacht van een jong stel maar wij zijn allebei gek op wandelen. Wouter is al wel eens in Oostenrijk geweest en dat landschap is natuurlijk vergelijkbaar.

We hebben er allebei zo veel zin in, dat kun je je haast niet voorstellen. Ik heb een hectisch jaar achter de rug, Wouter heeft net zo’n jaar achter de rug. Inmiddels is alles in rustig vaarwater maar zijn we wel toe aan vakantie dus we tellen de dagen af tot het vrijdag is! Voor dat we kunnen vertrekken moet er nog wel aardig wat gebeuren. De vignetten zijn inmiddels binnen, dus we mogen veilig door Oostenrijk. Door de moeders wordt er goed voor ons gezorgd, we krijgen ingeblikt eten mee ;)!

Trouwens nog iets, iedereen vraagt of we niet op zien tegen de lange rit. Nee, totaal niet. We houden allebei onwijs van auto rijden, en we zien het allebei ook als deel van onze vakantie dus niet als een ‘moetje’. Het hoort er bij, en we vinden het leuk, dus geen probleem dacht ik zo. Duimen jullie mee dat we niet te veel file hebben ’s nachts?

De koffers kunnen gepakt worden, de laatste boodschappen gedaan, de spotify lijst staat klaar. Klaar om te gaan!

Liefs,
Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *