Help! Ik ben mijn kledingstijl kwijt!

Een onderwerp waar ik het hier niet vaak over heb, maar waar ik wel degelijk mee bezig ben. Wanneer mensen me vragen: waar blog je dan over? Zeg ik altijd heel enthousiast: alles wat ik maar leuk vind! Maar dat is dus niet helemaal waar, ik vind kleding leuk, en wanneer ik een goede outfit gevonden heb ben ik daar blij mee, maar ik vind het niet bijzonder genoeg om te delen.

Helemaal de afgelopen tijd niet, ik kreeg het allemaal niet meer voor elkaar. Ik liep continu in zwart, wist niet meer wat ik mooi vond, en werd er ronduit chagrijnig van. Wanneer ik in de morgen voor mijn kledingrek stond was het een momentje dat ik baalde, waar ging het nou mis? Sinds een tijdje ken ik Marlotte, een meisje hier uit de buurt die heel goed is met mode, ze heeft er zelfs een opleiding in gedaan! In een vrij spontane actie vroeg ik haar of ze niet eens naar mijn kast zou willen kijken. Dat wilde ze wel en zo geschiedde.

Afgelopen donderdag was het zo ver, en moest mijn kast er aan geloven. Één voor één werd alles van zijn hanger getrokken, sommige dingen moest ik even aan doen om het beter te kunnen zien en dan volgde de beslissing. Ik ben vrij makkelijk met kleding weggooien want ik weet: als ik me er niet goed in voel, doe ik het toch niet aan. Marlotte pakte er dingen uit die ik verwacht had, maar sommige dingen waren wel een verrassing. Na een half uur ontstond er een mooie hoop, ik had hier echt een foto van moeten maken maar dat ben ik vergeten.. Daarna hebben we gekeken: wat mist er nou om hier leuke outfits van te kunnen maken?

Zo bleek dat ik heel veel basics heb, terwijl mijn stijl helemaal niet heel basic is. Ik heb een bord gemaakt op Pinterest en daar alles op gezet wat ik mooi vind, ook had ik nog wat mensen op Instagram waarvan ik dacht: ja dat vind ik mooi. Aan de hand van die voorbeelden hebben we bijvoorbeeld besloten dat er een panterbroek miste in mijn leven. Ik heb hem direct besteld, en hij is zelfs al binnen. Super tof ding, echt, ga ik heel veel lol van hebben. Ook miste er voor de wat langere blouses en truien een leren legging, die scoorde ik gister in de opruiming bij de Quinn in Goor. Toevalliger word het niet meer hoor.

In de tussentijd word er nog een lijstje voor me gemaakt met dingen die echt wat voor mij zijn. Ik ben onwijs benieuwd maar heb gemerkt dat dit me al onwijs geholpen heeft. Ik ga er weer iets creatiever door denken in plaats van alleen maar zwart op zwart op zwart. Marlotte is heel eerlijk en zegt over alles precies wat ze er over denkt, heel fijn dan weet je direct waar je staat. Vinden jullie nou ook dat ze hier een bedrijfje in moet beginnen? Ik denk dat heel veel mensen daar naast dat ik dat heb, behoefte aan hebben! Let me know, dan brief ik het wel weer door haha! En nog een vraag, vinden jullie het leuk om te lezen over mijn weg hier in? Of denk je: houd dat lekker voor jezelf. Mag ook!

Liefs,
Emma

2 Comments Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *