Geluksmomenten van januari!

on

Het is eind januari en het leek me leuk om weer eens te schrijven over mijn geluksmomenten. Geloof mij: januari zat er vol mee! Wanneer je uit je comfortzone stapt en vooral durft komen er zo veel mooie dingen op je pad! Zoals nu dus..

Mijn baan als logopediste!
Heeft dit überhaupt nog uitleg nodig? Eind december schreef ik over mijn nieuwe baan, hiermee dus ook direct het punt: uit je comfortzone stappen. Ook al heb ik vier jaar gestudeerd om logopediste te worden, wanneer je het dan toch echt alleen moet gaan doen, alleen in je kamer zit, je administratie moet gaan doen en moeilijke gesprekken moet voeren zonder dat je opzij kunt kijken naar je stagebegeleidster, blijft spannend. Gelukkig heb ik een super leuke stagebegeleidster aan wie ik nog steeds vragen kan stellen, tips kan vragen etc. Ook heb ik hele leuke collega’s aan wie ik altijd vragen mag stellen. Ik merk dat ik het moeilijk vind om die tips te vragen, ik heb toch het idee dat ik me moet bewijzen, moet ik vanaf haha! Gelukkig voelt mijn baan nu ook al vertrouwd, ik heb het idee dat ik weet wat ik wil, waar ik naar toe wil met cliënten en de klik is er! Heel fijn! Dik dik dik geluksmoment dus, niet alleen van januari maar ik denk zelfs al van 2018!

Tooske die weer beter is
De dierenartsHalf december hoorde ik het eerste kuchje, dat ontwikkelde zich snel naar heftig hoesten en een heel benauwd paard. hoorde ‘een heel orkest’ toen ze naar haar longen luisterde, en toen maakte ik me toch zorgen. Gelukkig sloegen alle medicijnen aan en is ze weer helemaal de oude! Inmiddels heb ik al weer een paar keer gereden en dat ging top! We starten op een oma-tempo want ze is niet meer de jongste en ik hoop dat ze nog langer mee kan. We hebben alle tijd om weer op ons oude niveau te komen. Nouja, niet helemaal: 25 februari rijd ik een concours in Markelo!

Dat mijn kledingstijl langzaamaan weer terug komt
Ik heb er al twee artikelen over geschreven maar dit was ook echt omdat ik er zo enthousiast over was! Ik belandde eind 2017 in een fase waarin ik elke week dezelfde broek + shirts uit mijn kast trok en me doodongelukkig voelde in die kleren. Niet tof. Dus vroeg ik Marlotte en die hielp me! Ze gaf me vet goede tips en ook echt outfit tips, ik merk dat ik nu bijna altijd grijp naar die kleding, heel leuk! Er gaan maar een paar dingen terug.

Hardlopen en bootcamp
Tijd is een slecht excuus, ik weet het. Maar wanneer ik om 19.00 terug ben van mijn werk (niet elke dag hoor, soms) ben ik moe, en wil ik bankhangen. Toch is het me gelukt om een paar keer te gaan hardlopen, gezellig met Wouter op zondag of alleen. Ook heb ik vorige week voor het eerst in jaren weer eens gebootcampt. Is dit een woord? Ik bootcamp, jij bootcampt, wij hebben gebootcampt? Geen idee, maar jullie snappen het punt. Dit was voor mij lekker als afwisseling op het hardlopen. Laatst vroeg iemand me: ga je eigenlijk nog naar de sportschool? Het antwoord: NEE! Ik merkte dat ik me er naar toe moest slepen, niet vanwege het sporten maar vooral vanwege het binnen sporten. Anne, sorry, ligt niet aan jou! Ik vind het namelijk heel gezellig en dat was de reden dat ik toch nog wel eens ging. Nu ik eenmaal heb gebootcampt (gaan we weer..) weet ik het zeker, buiten sporten is veel meer mijn ding. De bootcamp is op woensdag en zaterdag. Vanavond ga ik niet, direct slecht voorbeeld, maar ik moet nog aardig wat dingen doen voor het werk (ik werk deze week 5 dagen) en een vriend van Wouter is weer in Nederland nadat we hem een maand niet hebben gezien dus waarschijnlijk, wanneer ik tijd over heb, gaan we daar heen.

Dit waren ze weer! Vrij grote geluksmomenten wel hè? Het was ook gewoon echt een leuke maand.
Ajuus!
Emma

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *