Geluksmomenten van de afgelopen tijd #1

Al vanaf het begin van mijn allereerste blog waren ze er, de geluksmomenten. Ze zijn wat naar de achtergrond verdwenen maar ik miste ze een beetje! Er zijn namelijk zo veel leuke dingen die echt als geluksmoment tellen. Hieronder deel ik de fijnste momenten van de afgelopen tijd!

Mijn pre-master orthopedagogiek die me (tot nu toe) alles meevalt
Dinsdag begon ik aan mijn pre-master oftewel het schakelprogramma aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van te voren maakte ik me druk over het niveau, of ik het wel aan zou kunnen, de mensen en vooral wiskunde. Wiskunde is niet mijn sterkste punt en ik moet toch echt een wiskunde tentamen gaan maken. Dinsdag had ik les 1, en door een super duidelijke uitleg van de docent snap ik het tot zo ver. Ook ben ik gerust gesteld door de mededeling: wanneer je er genoeg tijd in stopt gaat het lukken. Tijd heb ik, dus ook tijd om er vol voor te gaan! 

Voor het eerst sinds lange tijd een buitenrit met Tooske
Ik rijd heel graag paard, het liefst zou ik uren door de bossen zwerven, helaas is dat met mijn paard niet altijd mogelijk. Een paar jaar geleden zijn wij door een trekker van de weg gereden en in blinde paniek is ze gaan rennen. Met een paar schaafwonden en vooral heel veel stress en angst kwamen we thuis, maar voor ons beiden zat de angst er buiten goed in. Toch ging ik gister voor een nieuwe poging. Ik wilde even naar de rijvereniging om daar te rijden, en besloot vrij plotseling om niet met de trailer te gaan maar er gewoon heen te stappen, het is ten slotte maar vijf minuten! Op de heenweg hebben we nog wat gesteggel gehad, maar de terugweg verliep vlekkeloos! Toen ik over het bospad een voorzichtig galopje inzette voelde ik me even heel vrij, en had ik even dat gevoel weer terug. En nu doorzetten..

De heerlijke vakantie die we achter de rug hebben
Er naar uit kijken is leuk, maar het meemaken is nog veel leuker! Samen met Wouter heb ik een heerlijke vakantie in Italië gehad, waar we nu ook weer fijn op kunnen terugkijken. Ik ben helemaal tot rust gekomen, heb mijn gedachten kunnen verzetten en ben dan nu ook echt weer klaar voor een nieuw schooljaar. Ik ben benieuwd wanneer ik op die gedachte terugkom haha…

Wat zijn jouw geluksmomenten van de afgelopen tijd?

Liefs,
Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *