DISCLAIMER

Met EMMADOOR streef ik naar volledige transparantie. In de blog wereld schieten je nog al wat termen voorbij #spon, #ad, #samenwerking of #SP. Wat houden deze termen nou precies in? Krijg je een product opgestuurd, of maak je gebruik van een dienst waar je uit jezelf iets over schrijft of ben je een samenwerking aangegaan met een bedrijf? Sponsoring vind ik zelf ook een beetje een vaag begrip, dus heb ik gekozen voor de volgende termen!

Affiliate links
Wanneer ik een artikel schrijf over een boek of iets anders wat te verkrijgen is in een webshop, dan plaats ik daar vaak een link bij. Zo’n link kan een affiliate link zijn. Wordt er op die link geklikt en iets gekocht via die link? Dan ontvang ik ook een klein percentage van dat bedrag, dit wisselt tussen de 2%-8%. Jij als koper merkt hier helemaal niets van!

In samenwerking met
Wanneer ik met een bedrijf een samenwerking aan ga zet ik dit er altijd onder. Ik word benaderd, of benader zelf een bedrijf, met een aanbod. Ik kijk hierbij altijd of ik zelf enthousiast word van het product. EMMADOOR.nl is namelijk mijn plekje op het internet en ik zal nooit schrijven over iets wat ik niet leuk vind. Deze samenwerking kan gaan om geld, maar kan ook gaan om het krijgen van een product waar ik vervolgens iets over schrijf.

Mijn blog en YouTube kanaal zijn grote hobby’s, maar het is natuurlijk leuk om met bedrijven samen te werken en daar zelfs wat mee te verdienen!