Diary week 52: eindelijk naar de kapper, bowlen en oliebollen bakken!

Sinds een paar weken ben ik gestopt met vloggen, eerlijk: ik mis het best wel eens, maar het geeft ook wel rust. In combinatie met mijn baan straks is het echt niet mogelijk, wat wel mogelijk is? Weer een fotodagboek bijhouden! Dat is dus precies wat ik ga doen, kijk je mee naar mijn week? Oh ja, normaal gesproken zou het van maandag tot zondag lopen maar ik bedacht deze week vrij laat dat ik dit wilde. Om precies te zijn op donderdag haha.

Op donderdag start ik mijn dag bij de kapper! Ik ga eigenlijk maar twee keer per jaar, mijn haar was aan de onderkant echt een mini plukje geworden, en mijn highlights waren uitgegroeid en vervaagd, toe aan een opfrisser! Ik ben stiekem vergeten een na-foto te maken, maar verderop staat mijn hoofd nog wel een keer dus kan je het resultaat zien.

Ik kom rond 13.30 thuis, eet wat en ben dan lui. Ik vertrek naar boven met mijn laptop en kijk Netflix in bed en val in slaap. Wat een nieuws zeg, poeh.

Mama werkt bij Roetgerink in Enter en ving op dat ze een actie op heel veel artikelen (2 voor de prijs van 1) hadden. Wouter draagt altijd overhemden van Cavallaro, die passen om zijn lange lijf en armen. En jawel! Zomaar een hele berg hemden, in zijn maat! We hebben er twee uitgezocht en zijn toen nog verder gaan zoeken naar een colbert. Binnenkort heeft hij een dag voor zijn werk waarbij hij graag een colbert aan wilde, ook liggen er nog wat feesten en partijen in het verschiet, dus moest het er maar eens van komen! Hij heeft echt een super mooi colbert uitgezocht, van een maffe stof, je kunt hem helemaal opproppen (de verkoper zei zelfs onder de snelbinders) en dan komt hij gewoon weer goed te voorschijn!

Inmiddels zijn we al aangekomen op vrijdag, ik ben overdag vrij, Wouter gaat vrijwilligerswerk doen in Stokkum en ik schrijf wat blogs in het voren! Onder andere maak ik een begin aan deze, en schrijf ik de top 8 best gelezen artikelen! Daarop terugkomend, ik ben dus echt heel trots als ik de bezoekersaantallen zie. Waarschijnlijk is het voor de pro’s een lachtertje maar ik vind het echt tof dat jullie keer op keer blijven komen!

Deze foto maakte ik na mijn werk, ik heb even gewerkt van 18.00 – 20.00 en knal daarna op de bank met Flikken Maastricht! Volgens mij heb ik deze foto gemaakt om mijn ‘nieuwe’ haar te kunnen laten zien. Het is dus wat korter en weer wat blonder, ik ben er in ieder geval blij mee. En mijn haar ruikt zo lekker als ik terug kom van de kapper, ik snap niet dat mensen direct onder de douche gaan staan om het zelf te wassen.

Mama doet ook goed mee aan deze chill-sessie! Ze is wel de stoere van ons twee, wanneer er iets spannends gebeurt in Flikken Maastricht kan ik echt opspringen van schrik, of mijn thee over de bank gooien enzo. Ik ben een beetje een watje, zelfs bij afleveringen die ik al eerder gezien heb! Ze zegt dan ook vaak wanneer ik weer kan kijken..

Hele oncharmante foto, maar ik was echt een blij ei. Ik vertrok vrijdag heel moe naar bed, op de een of andere manier was het veel later geworden dan ik had verwacht. Laat geworden met bankhangen welteverstaan. Normaal gesproken kan ik niet uitslapen en word ik eigenlijk altijd wakker rond 06.30, toen ik echter zaterdag mijn ogen open deed was het al 11.30! In eerste instantie raakte ik in paniek, hoefde ik niets? Had ik geen afspraken gemist? Ik was echt behoorlijk van de leg. Toen bleek dat alles goed ging, ik niets gemist had was ik stiekem best wel heel blij!

Wouter komt langs en we gaan op pad naar Goor, we willen namelijk een oudejaarslot. Samen een hele en eindcijfer 4 moet het gaan doen voor ons! Ook kopen we nog wat sterretjes want ik wil met sterretjes op de foto, dat is nog niet gebeurd want ik hou niet zo van in de regen staan, oeps.

Dit is ‘m dus geworden! Ik verwacht er niet te veel van, maar het leek ons leuk om mee te gokken met dit hele spel haha!

Met wat restjes van kerst flansen Wout en ik nog een paar toetjes in elkaar. Het resultaat bleek heel lekker, aardbeien met suiker én slagroom (getting fat together) en met meringue kransjes. Raar verhaal trouwens, ze zouden naar mokka moeten smaken maar mama, Wouter en ik waren het er toch over eens dat ze meer naar salmiak dan naar mokka smaken. Ken je nog die staafjes salmiak van vroeger? Nou precies dat dus..

In de avond gaan we bowlen met de vriendengroep van Wouter en ‘de aanhangers’, zoals Wouter ons noemt. Sasha showt hier even haar skills. Mijn skills waren helaas ver te zoeken en ik eindigde braaf als een-na-laatste.

Ga je een foto maken? Dan wil ik er bij op! Je schijnt alles te lezen, dus bij deze: Hi, Sas! Na het bowlen gingen we met zijn allen naar het terras in Hengelo. Nachoooooooo liefde!

Zondag, oudjaarsdag en dus appelbeignets en oliebollen bakken! Ik ben chef-appelbeignet vandaag en moet dus zorg dragen over de appels. Uiteindelijk hebben we veel te veel appels en te weinig beslag, hier hebben we appelmoes van gemaakt.

Pap is bij ons chef oliebol, hij verheugt zich hier al weken op en neemt zijn taak uiterst serieus. Niet te groot, niet te klein, niet met allerlei uitsteeksels maar echt helemaal mooi rond.

In de tussentijd zijn mam en ik ook semi-nuttig bezig. Ahum.

Onze hond neemt zijn taak als oliebollen-bewaker ook serieus.

Dit is dan het resultaat! Twee schalen oliebollen en een schaal appelbeignets!

Na deze enerverende uren begin ik aan deze blog, ik doe dit in bed. De avond gaat nog lang genoeg duren, dus ik doe het nu maar even rustig aan! Vanmiddag gaan we nog naar de vuurwerkshow in Diepenheim, elk jaar weer een spektakel. Aan het eind van de avond gaan we richting de ouders van Wouter en na 12 uur vannacht vertrekken we naar ‘de Kroon’ in Markelo. Wij maken er een feestje van, jij ook? Ik hoop dat je m’n eerste diary sinds tijden weer leuk vinden. Ik wens jullie een gelukkig nieuwjaar en een heel fantastisch 2018!

Liefs,
Emma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *