Diary week 1: Feesten met oud en nieuw, vechten tegen de griep & voorbereiden op nieuwe baan

Vechten tegen de griep was niet lekker hoor, maar verder was het best een fijne week! Een week voor de storm van het werken los zou barsten. Kijk je met me mee?

Het was natuurlijk oud &  nieuw vorige week, vinden jullie ook dat het alweer zo lang geleden lijkt? Op deze foto zie je trouwens direct het enige vuurwerk wat ik durf aan te raken. Ik ben er niet bang voor wanneer anderen het doen maar ik ben dan toch heel bang dat ik m’n vingers mis ofzo. Teveel enge foto’s en filmpjes gezien.

Dit was ongeveer mijn nieuwjaarsnacht! Veel mensen vertrekken naar grote feesten waar je niemand kent. Ik voel daar dus helemaal niets voor, doe mij maar een zaaltje waar ik bijna iedereen ken. Ik vind het zo gezellig als ik gewoon mensen tegenkom die ik ken! We waren bijzonder laat/vroeg thuis. Volgens mij lagen we er om 07.00 in, een flink gat in de dag geslapen en daarna nieuwjaar winnen met de vrienden van Wouter. Super gezellig!

De laatste week voor mijn nieuwe baan, flink voorbereiden dus! Ik probeer dossiers compleet te maken, wat me niet echt lukt omdat ik de kinderen nog niet goed ken. Gelukkig heeft het meisje van wie ik de cliënten heb overgenomen heel hard gewerkt waardoor ik toch met goede dossiers begin! Super fijn! Hier ben ik behandelingen aan het voorbereiden. Ik bereid alles tot in den treuren voor, iets van zenuwen ofzo?

Ondertussen krijg ik deze foto van papa en mama, die in Parijs zijn! Ik was een paar dagen alleen thuis want ze gingen op pad om te vieren dat ze 35 jaar verkering hebben! Mijn ouders zijn niet getrouwd dus vieren we verkerings-jaren. Laten we even stilstaan bij 35 jaar trouwens, mega lang he? Kan het me niet eens voorstellen. Meer dan 2,5x mijn leven!

Jullie weten het vast nog, maar afgelopen woensdag stormde het echt intens. De regen kwam met bakken uit de lucht en die wind, die wind! Nadat de paarden twee uur in de wei hebben gestaan haal ik ze al weer binnen, terwijl ze normaal gesproken de hele dag buiten staan. Tooske is ziek en daarom komt de dierenarts, ook zij geeft het advies dat ze beter binnen kunnen blijven en dus doe ik dat. Ik ben de hele dag in de weer met water, uitmesten, voeren en medicijnen. Aan het eind van de avond ben ik er flink kapot van!

Paard aan het hooi, schone stal en fris water. Die kan er weer even tegen aan!

Ik dan weer helemaal niet. Bijna iedereen in mijn omgeving heeft al flinke griep gehad, behalve ik. Dinsdagavond voelde ik me al helemaal niet lekker maar woensdag komt hij echt goed opzetten. Ik probeer het te onderdrukken met mandarijnen en vitamine C. Spoiler alert: het is me gelukt, denk ik! Ik ben nog niet echt ziek geworden! Wel een paar dagen rustig aan gedaan maar niet doodziek!

We maken een flinke tijdssprong naar zaterdag! Ik werk de hele dag en maak wat foto’s voor de Facebook pagina. Volgen jullie hem al? Kan hier! Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen, acties en win-acties! En je volgt natuurlijk mijn creatieve uitspattingen, hum.

Op zondag slingeren we de wasstraat aan! Zie je ze weer blinken?

Aan het eind van de middag lopen we nog een rondje hard. Het was meeeeeega koud. Met je hoofd tegen de wind in was echt gevoelstemperatuur -6 ofzo, dat heb ik gemerkt! Mijn benen en handen waren koud en vuurrood, duurde even voordat ik weer opgewarmd was. Maar, het rondje was heerlijk! Onderweg rende Wouter ineens bij me weg en zei: ik ga even een foto van je maken hoor! Super lief!

Dit was mijn week weer! Deze week ga ik beginnen op mijn nieuwe werk, zin in!

Liefs,
Emma

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *