De 8 best gelezen artikelen van 2017!

2017 was voor mij een bijzonder jaar. Er zijn onwijs veel mooie dingen gebeurd, ik heb mezelf uitgedaagd en soms gestretcht tot het uiterste. Helaas heb ik ook mindere momenten gekend, werd het me even te veel, heb ik afscheid moeten nemen, dierbaren verdriet zien hebben. Mijn blog bleef een mooie hobby, waar ik ook mooie momenten in heb beleefd. Lieve reacties, reacties tijdens het stappen of op straat, geschreven of alleen al door een like. Ook startte ik dit voorjaar met het maken van vlogs en video’s, ik ben gestopt met mijn weekvlogs omdat ik inmiddels een baan heb, maar wil verder wel invulling blijven geven aan mijn YouTube kanaal! Goed genoeg gepraat, ik ga met jullie terugkijken naar de 8 meest gelezen artikelen! Sommigen zag ik aankomen, sommigen verbaasden me!

1. En dan stoppen je benen er mee

Deze hele persoonlijke blogpost had ik verwacht. Blijkbaar was/ben ik toch nog niet goed genoeg in het nee zeggen, waardoor mijn hoofd ineens mijn lichaam uitschakelde. Een enge gebeurtenis, en ik vond het ook spannend om te delen. Nergens voor nodig weet ik nu want wat waren de reacties goed! Echt niet te geloven, onwijs veel lieve woorden en wensen, verhalen vol herkenning. Ik ben jullie onwijs dankbaar. Nog steeds komen er mensen op me af die beginnen over dit stuk, heel tof dat jullie dat doen!

2. De ballen van… Danique! 

Dit zag ik niet helemaal aankomen, maar wat vind ik dit leuk! Nog steeds ben ik blij met de serie die ik bedacht heb, ‘de ballen van..’, om zo meer inzicht te krijgen in het doen en laten van succesvolle dames. Deze serie kost me veel tijd waardoor hij enigszins in het slop is geraakt. Ken of ben je iemand die mee zou willen werken aan deze serie? Laat het me vooral weten, in een reactie of via een mailtje. Lijkt me super leuk om deze serie in 2018 weer op te pakken! En Danique, bedankt voor jouw mooie woorden!

3. Ik heb een huis! 

Toen ik de bezoekersaantallen zag op mijn eerste blogpost dacht ik: oei, sensatiezoekers. Maar boy i was wrong, jullie leven gewoon onwijs mee! Minstens zoveel, misschien nog wel meer lieve reacties kreeg ik op deze blogpost! Ik heb gewoon een huis gescoord, ik vind het zo tof! Fun fact, het huis heb ik dus te danken aan Danique, die van hierboven ja 😉
Ik heb er zo veel zin in om jullie mee te nemen op mijn zoektocht naar een goed interieur etc!

4. De ballen van… Maureen! 

Alweer een aflevering uit de reeks ‘de ballen van..’! Super leuk om te zien dat het dus niet alleen in mijn hoofd zo werkt, maar ook in het echt zo uitpakt! Maureen is een vriendin van me, die van zichzelf niet kan zeggen dat ze succesvol is, daarom doe ik het maar. Als je hem nog niet gelezen hebt, een aanrader hoor! Vooral ook omdat het fijn echt is, en niet picture-perfect!

5. Ik heb een baan! 

Het goede nieuws volgde elkaar de laatste weken in rap tempo op. De blogpost van mijn huis schreef ik begin december, nog geen week later knalde deze er achter aan! Ik heb namelijk ook een baan! Ook hier ben ik onwijs blij mee, het gaat wat consequenties hebben, onder andere dat ik niet meer standaard weekvlogs maak, maar ik denk dat het me veel moois kan brengen! Leuk trouwens ook dat zulke ‘jonge’ posts al in het best gelezen rijtje staan. Inside information: er worden nog steeds hele oude blogs gelezen, dus die komen soms ook ineens weer omhoog!

6. Jezelf accepteren, moeilijk of niet? 

Dit schreef ik op vakantie, omdat ik er ineens zo onwijs klaar mee was. Waarom moet het toch altijd zo moeilijk in mijn hoofd? En vooral: waarom moet het toch altijd zo perfect? Ik schreef het van me af, klapte mijn laptop dicht, keek er niet meer naar om en genoot van mijn vakantie. Bij terugkomst hoorde ik van meerdere mensen dat het een schot in de roos was geweest. Ik vind het dus echt top dat ik mensen kan helpen door zo persoonlijk te zijn!

7. Hoe is het nu met me?

Dit was het vervolg van de blogpost die je bij nummer 1 al tegen kwam. Van veel mensen kreeg ik de vraag: Emma hoe gaat het nou eigenlijk met je? Ik besloot het te bundelen en in een blogpost te stoppen. Naar mijn idee is het belangrijk om open te zijn over problemen die je mee maakt, moeilijke momenten die je doormaakt. Niet alles kan ik delen omdat er vaak ook andere mensen bij betrokken zijn. Dit was nou echt zo’n voorbeeld van wat ik wel kon delen, het ging namelijk echt alleen maar over mij. Inmiddels heb ik veel meer rust, en voel ik me stukken beter trouwens!

8. Afgestudeerd logopediste, wat nu? 

Hier vertel ik nog uitgebreid over de plannen rondom mijn master. Die plannen waren er, het niveau lukte al was het aardig oazen zoals ze dat hier in Twente zo mooi zeggen, maar het beviel gewoon niet. Niet omdat het te moeilijk was maar puur omdat het niet was wat ik er van verwacht had. Ik miste de praktijk, de échte omgang met mensen en merkte dat het me niet gelukkig maakte. Inmiddels heb ik de pre-master stopgezet en ga ik 8 januari beginnen aan mijn baan zoals je hier boven hebt kunnen lezen. Spannend maar vooral ook heel leuk!

Dit was zo ongeveer mijn 2017, leuk om te kijken wat jullie graag lezen. Vooral hele persoonlijke dingen worden goed gelezen en stiekem wist ik dat al wel. Ik ga in 2018 lekker door, is er nou iets wat je graag van me zou willen lezen? Let me know!

Liefs,
Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *